Matklubbens Topplista
mytaste.se

Espressofudge

Kola och kaffe är en otroligt god kombination.
 
 
3 dl vispgrädde
4 dl strösocker
50 g smör
4 msk ljus sirap
1 msk espressopulver
100 g hackad ljus choklad
 
1. Lägg alla ingredienser utom chokladen i en kastrull.
 
2. Låt koka på medelvärme till 120 grader.
 
3. Ha i den hackade chokladen, rör om och häll i en form klädd med bakplåtspapper.
 
Ställ svalt tills den stelnat. Skär i bitar och njut!
#1 - - Isabell Hedberg:

Så fina! Vilken rolig gå-bort-present :D
Ha en fin kväll :)
Kram!

Svar: Tack! Ja vilken bra idé! Brukar alltid vara uppskattat med något egengjort...Kram Katarina
Katarina Kling

#2 - - Tess:

Mums, vad gott det ser ut! :)