Matklubbens Topplista
mytaste.se

Stekta dadlar med citron, flingsalt och fetaost

 
Det här är bland det godaste jag har ätit någonsin tror jag. Dadlarna blir så otroligt goda när de steks i olivoljan. Servera gärna de här som ett tilltugg till något gott att dricka.
 
färska dadlar
olivoljacitron, skal och saft
pistagenötter
fetaost
flingsalt
 
Stek de färska dadlarna i olivolja på medelvärme tills de blir mjuka men fortfarande håller ihop. Pressa över lite citronsaft, riv över lite citronskal. Strö över lite flingsalt, hackade pistagenötter och fetaost.
 
Ät som det är eller servera med ett gott bröd.
 
En kommentar publicerat i Förrätter/smårätter
Taggar: Dadlar, Färska dadlar, Glöggmingel, Klingskitchen, Stekta dadlar, Stekta dadlar i olivolja, Varma dadlar
#1 - - Tess:

Det där ser underbart gott ut! :D